Livrare Rapidă Pentru comenzile din stoc
Răspuns în 24 de ore Ești nelămurit? Întreabă-ne
Prețuri Speciale Pentru o gamă largă de repere

Furnizor BursaDeCartuse

Descriere
Citește mai mult

Bursa de Cartuse este unul dintre cele mai mari proiecte din industria de profil. Platforma de tip marketplace isi propune sa reuneasca cei mai mari jucatori la nivel mondial in productia de consumabile pentru imprimante inkjet si laser.

Bursa de Cartuse, vendor in cadrul acestei platforme, reprezinta in mod direct interesele celor mai mari producatori la nivel mondinal in sensul ca acestia nu pot realiza facturarea din depozitele din Europa si livrarea din Romania, deoarece ar trebui sa se inregistreze cu cod de TVA, astfel ca Bursa de Cartuse factureaza si incaseaza in numele lor, la pretul lor de producatori.

Bursa de Cartuse promoveaza cele mai cunoscute branduri la nivel mondial: Ninestar - G&G, Static Control Components – SCC, Mito, Retech.

Bursa de Cartuse este unul dintre principalii francizati ai companiei Sky Group, beneficiind atfel de o larga expertiza in domeniu.

Informații companie

Vat: RO29358059

Nr. Reg. Com.: J35/2532/2011

Cont: RO03BACX0000001303401000

Bank: UNICREDIT BANK Timisoara

Email: office@bursadecartuse.ro

Cele mai vândute produse ale vendorului

Informații utile

Politică de livrare

Pentru produsele aflate in depozitul din Romania, BursaDeCartuse asigura livrare marfii in 24 ore. Costul transportului este de 3 EURO+TVA/livrare.

Politică de retur

BursaDeCartuse respecta legislatia in vigoare privind garantiile si retururile.

Politică de confidențialitate