Livrare Rapidă Pentru comenzile din stoc
Răspuns în 24 de ore Ești nelămurit? Întreabă-ne
Prețuri Speciale Pentru o gamă largă de repere

Intrebări frecvente

Dacă am greșit datele de facturare, se poate reface factura?

Da, factura inițială poate fi stornată și refacturată cu datele corecte numai dacă este vorba de aceeași luna contabilă. Pentru a solicita refacturarea, trebuie să ne contactezi la numărul 0256-702-689.


Ce trebuie sa fac dacă am primit un produs nou defect?

Contactează-ne la numărul 0256-702-689 sau prin e-mail la adresa office@bursadecartuse.ro, iar noi iți vom remedia problema in cel mai scurt timp.


Cum procedez dacă produsul s-a defectat în timpul utilizării?

Dacă produsul s-a defectat și se afla în perioada de garanție, completezi formularul de garanție și il trimiți la adresa noastră cu aceeași firmă de curierat cu care l-ai primit. Transportul este gratuit, iar produsul va fi reparat sau înlocuit. Dacă optezi pentru o altă firmă de curierat, decat cea agreata de noi, vei suporta costurile de transport.


De ce să comanzi online?

Dacă plasezi o comandă online, ai o serie de avantaje:

  1. Poți lansa comanda la orice oră;
  2. Ordinea înregistrării comenzilor se pastrează;
  3. Rezervarea produselor se face automat la înregistrarea comenzii;
  4. Poți verifica din contul tău Bursa de Cartuse statusul comenzii;
  5. Prin intermediul Bursa de Cartuse ai acces la cele mai bune preturi ale marilor producatori de consumabile compatibile

Când se livreaza comanda mea?

Pentru produsele vândute de Bursa de Cartuse, imediat ce comanda va fi inchisă și predată curierului, vei primi un e-mail de notificare. Din acest moment livrarea ar trebui să se faca în maxim 24-48 de ore. Poti urmari statusul comenzii tale intrand in contul de client Bursa de Cartuse, la sectiunea "Comenzile mele". Pentru produsele vândute de către un partener Bursa de Cartuse, comanda ta va fi livrată din Europa prin curierul agreat impreuna în aproximativ 5-7 zile de la comanda ferma. Termenul concret de livrare îți va fi comunicat de către partenerul Bursa de Cartuse.


Cum știu dacă produsul se poate returna?

Un produs se poate returna dacă este în aceeași stare în care a fost livrat (nu prezintă: zgârieturi, deteriorări, accesorii lipsă, ambalaj incomplet, etc.).


În cât timp de la efectuarea returului primesc banii înapoi?

Banii se pot returna în termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Bursa de Cartuse, în contul indicat la completarea Formularului de retur. Dacă plata a fost efectuată cu card bancar online, restituirea se va efectua în contul respectiv.


Ce fac dacă nu am primit factura în colet?

Imediat după ce comanda ta a fost facturată poți descarca factura din contul tău de client. Intră în secțiunea Comenzile mele din cont, selectează comanda, descarcă factura și salveaz-o sau printeaz-o. De asemenea, în momentul în care comanda ta este predată curierului îți vom trimite un email cu detaliile de livrare, din care vei putea descarca și factura.


Cum procedez pentru a returna un produs dacă nu sunt mulțumit de el?

Verifică dacă produsul poate fi returnat și apoi completează “Formular de retur” în maxim 14 zile de la data primirii produsului. Produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat, în ambalajul original.


Cum procedez dacă am un produs defect vândut și comercializat de către partenerii Bursa de Cartuse?

Dacă achiziționați produse de la partenerii Bursa de Cartuse, beneficiate de acelasi termen de garantie, si anume: 24 luni.


Cum pot anula sau modifica o comandă lansată?

O comandă lansată poate fi anulată sau modificată telefonic la numărul 0256-702-689 sau pe adresa de email: office@bursadecartuse.ro


Cum procedez dacă am primit coletul incomplet, îmi lipsesc anumite produse?

Dacă ai verificat și ai constatat că îți lipsesc anumite produse din colet, trebuie să ne contactezi la numărul 0256-702-689, în maxim 48 de ore de la recepționarea coletului. Orice sesizare ulterioară nu va putea fi solutionată pozitiv.


Produsul primit prezintă un defect fizic. Cum procedez?

Dacă produsul primit are un defect fizic (este lovit, zgâriat, fisurat, ciobit, spart, etc.), îți recomandăm să nu il folosești și să ne comunici situația în maxim 48 de ore de la livrare, pe adresa de email office@bursadecartuse.ro sau la numărul 0256-702-689.


În cât timp este reparat un produs defect?

Termenul maxim de remediere în service a unui produs ce intră sub incidenta Legii 449/2003, actualizată, este de 15 zile calendaristice de la recepția produsului în unitatea service.


Ce pot face dacă am pierdut factura?

Dacă ai pierdut factura o poti descarca din nou din Contul Tau de client sau ne poti contacta, pe adresa de email office@bursadecartuse.ro sau la numărul 0256-702-689.


Am primit alt produs decât cel comandat. Ce trebuie să fac?

Dacă ai primit alt produs decât cel comandat, te rugăm să ne comunici acest aspect, pe adresa de email office@bursadecartuse.ro sau la numărul 0256-702-689, împreună cu datele comenzii și denumirea produsului livrat.