Livrare Rapidă Pentru comenzile din stoc
Răspuns în 24 de ore Ești nelămurit? Întreabă-ne
Prețuri Speciale Pentru o gamă largă de repere

Drept de retur

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care nu ești mulțumit de calitatea produselor achiziționate de pe platforma Bursa de Cartuse ,ai dreptul să le returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate completând formularul de retur.

Cum returnezi produsele vândute de Bursa de Cartuse:

Pentru ca esti un client important pentru noi si nu vrem ca micile neintelegeri sa afecteze colaborarea nostra pe viitor, te rugam sa consulti cu atentie acesta sectiune, pentru a evita orice eveniment neplacut pe viitor.

1. Completezi formular de retur, asigurându-te că produsul pe care vrei sa îl returnezi îndeplinește condițiile de retur (vezi condiții retur).

2. Selectezi din formular retur una dintre variantele de retur: ramburs sau marfa.

Dacă optezi pentru retur prin marfa, ne poti contacta imediat pentru a lansa o urmatoare comanda, care sa acopere valoarea returului.

Dacă ai optat pentru rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul pe care l-ai returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur. Banii vor fi vizibili în contul tău în maxim 14 zile calendaristice de la momentul receptiei returului de marfa.

3. După aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine să ridice produsul pe care vrei sa îl returnezi. Costurile de transport vor fi in sarcina ta.

Vei primi o notificare pe mail cu confirmarea preluării solicitării tale și vei afla și costul generat de returul coletului.

Condiții generale aplicabile tuturor grupelor de produse:

Poți returna produsele în termen de 14 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier, fie că esti persoană fizică sau juridică. Aşadar, pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării produsului.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate : urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte.

Dacă ai cumparat mai multe produse similare și vrei să le returnezi, se acceptă returul numai daca un singur produs a fost desigilat și nu toate (din produsele similare).

Costul de transport pentru retur este format din costul inițial de expediere colet și costul de retur.