Livrare Rapidă Pentru comenzile din stoc
Răspuns în 24 de ore Ești nelămurit? Întreabă-ne
Prețuri Speciale Pentru o gamă largă de repere

Livrarea comenzilor

Urmărirea comenzii tale

După plasarea comenzii, poți urmări statusul acesteia din "Contul meu", cu posibilitea selectării butonului "Comenzile mele" și vezi status comanda.

Dacă ai nevoie și de alte informații decât cele afișate în contul tău, colegii noștri de la Suport clienți așteaptă să îți preia apelul în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09:00-17:30, la numărul: 0256-702-689.


Modificare sau anulare comandă

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede (înainte de procesarea ei) la numărul de telefon 0256-702-689 sau la adresa de email: office@bursadecartuse.ro.

Colegii noștri de la Suport clienți vor face tot posibilul să îți modifice sau sa iti anuleze comanda.


Modalități de livrare

Pentru toate comenzile livrate din depozitul Romania - Bursa de Cartuse, livrarea se va face prin curierat rapid.

Companiile cu care colaborează Bursa de Cartuse sunt: FAN Courier, Sameday si Dragon Star Curier.

Pentru toate comenzile care vor pleca catre client din depozitul Romania - Bursa de Cartuse, taxa de transport va fi afisata in cosul de cumparaturi, inainte de sectiunea FINALIZARE COMANDA.

Pentru comenzile livrare din depozitul EU – Bursa de Cartuse, livrarea si costurile acesteia vor fi comunicate clientului in momentul lansarii comenzi, termenul de livrare fiind de aproximativ 5-7 zile.

In cazul comenzilor efectuate direct de la vendorii listati in marketplace, transportul va fi comunicat clientului dupa lansarea comenzii si va fi confirmat impreuna cu clientul si cu acordul acestuia.

Toate detaliile comerciale ale fiecarui vendor listat se vor gasi in pagina de descriere a acestora din site-ul Bursa de Cartuse.